Lunch

V49

Dagens färska fisk:
måndag: Havets Wallenbergare med potatispuré, brynt smör, gröna ärtor & rårörda lingon.

tisdag: Tomatbakad fisk med dillkokt potatis, dijonsås & rostad rotselleripuré

onsdag: Pestobakad fisk med kokt färskpotatis, fetaostcrème & vitlöksgrillad tomat.


torsdag: Bakad fisk med örtstomp, brynt kaprissmör & grillad fänkål.


fredag: Smörstekt fisk med krossad potatis, brynt smör- och citroncrème, pepparrot & dillpicklad gurka.

◼ Snäckans köttbullar med potatispuré, gräddsås, pressgurka & rårörda lingon.

Veckans vegetariska:
Krämig lasagne med kantareller, västerbottenost & zucchini.

inkl. julinspirerat sill&salladsbord, måltidsdryck, kaffe, té & liten kaka.

Sillbord + varmrätt 250:-

Endast sillbord 150 :-

Endast varmrätt 150 :-

Välkomna!